Aanvullende behandelingen

Naast de reguliere aangeboden behandelingen bied ik nog een aantal extra aanvullingen hierop aan. Deze aanvullende behandelingen maken het net even wat meer “af”. Een heerlijk aromatisch masker of een peeling. Alles is mogelijk.

Aanvullingen

  • Peeling
  • Enzymatic peeling/lysing
  • Vliesmasker met ampul/serum
  • Thermomasker met ampul/serum
  • Masker met aromatische oliën
  • Peel off masker/rubbermasker
  • Aloë Vera face lifting
  • Double Eye Care

Korte behandelingen

Ook voor alleen korte behandelingen zoals epileren, verven van wimpers en/of wenkbrauwen en harsen in het gelaat kunt u bij mij terecht.


Huidoneffenheden verwijderen

Verwijderen van fibromen, teleangiëctastieën (Couperose) of bloedblaartjes.

Heeft u last van huidoneffenheden als fibromen(steelwratjes), teleangiëctastieën of bloedblaartjes in bijvoorbeeld het gezicht? Dan kunt u bij mij terecht voor een gespecialiseerde behandeling om deze littekenloos weg te laten halen.

Bij twijfel over de aard van de aandoening zal ik altijd door verwijzen naar u huisarts of dermatoloog.

  • Verwijderen van fibromen (steelwratjes)

Bij fibromen los ik het opperhuidweefsel op en maak eigenlijk expres een schaafwondje. Schaafwondjes hebben de eigenschap zonder litteken te genezen. Als na een week het korstje is afgevallen zal dat plekje beschermd moeten worden met een sun-block. Na twee tot drie maanden zie je niet meer dat daar een huidoneffenheid heeft gezeten.

  • Verwijderen van teleangiëctastieën, couperose of bloedblaartjes

Bij teleangiëctastieën, couperose en bloedblaartjes wordt er met een klein naaldje in de betreffende zichtbare adertjes een stroomstootje gegeven. Hierdoor komt het bloed wat vast zit weer beschikbaar voor afvoer en u ziet dan ook tijdens de behandeling dat het adertje niet meer zichtbaar is. Omdat tijdens deze behandeling het huidoppervlak wat rood wordt, is na een tijdje werken niet goed meer te zien waar er nog adertjes zitten. Om die reden gaan we in een volgende behandeling verder met de adertjes die er nog zitten, net zo lang tot we het gewenste resultaat hebben bereikt. Er ontstaat na de behandeling een heel fijn korstje op de plekken waar ik behandeld heb, deze zijn met een dag of drie tot een week helemaal weer verdwenen. U mag na deze behandeling niet zonnen en naar de sauna (saunabezoek is over het algemeen af te raden voor mensen met couperose). Deze behandeling wordt niet uitgevoerd als de temperatuur onder de 6 graden is, of boven de 21 graden. Bij erge koude en warmte is het vrij zinloos om een behandeling toe te passen. De bloedvaten kunnen niet herstellen en de plaatsen waar de behandeling heeft plaatsgevonden knappen direct weer open, waarbij de kans aanwezig is dat de couperose zelfs verergert.