Ook zo genoeg van het geknoei met die losse oogschaduw blokjes?  En wil jij zelf jouw favoriete kleuren kunnen uit zoeken?  Dat kan met de Beauty Box!

 

Met de Beauty Box van de John v G make-up collection kun je door  middel van het unieke magnetisch kliksysteem zelf bepalen welke kleuren oogschaduw je kiest en in de daarvoor bestemde Beauty Box klikt. Je combineert gemakkelijk jouw favoriete kleuren of vervangt deze voor de nieuwste modekleuren.

Naast oogschaduw kun je ook voor jouw favoriete blusher-, powder-, camouflage- en wenkbrauwblokjes kiezen en deze met het magnetisch kliksysteem toevoegen in de Beauty Box.  De Beauty Box is verkrijgbaar in diverse formaten, inclusief spiegel en applicator.

JohnvanG BeautyBoxen

Tip: Het is voorjaar! Stel nu jouw Beauty Box “Big” samen met de laatste voorjaarskleuren van John van G.

Door dit unieke magneet systeem kun jij de kleuren uitzoeken die het beste bij jouw passen. Je hoeft niet langer voor ieder seizoen of gelegenheid een heel nieuw pallet te kopen voor jouw favoriete kleur. Je pas gewoon de inhoud van de beauty Box aan!

Voor het voorjaar en zomer 2015 heeft John van G make-up collection, gekozen voor kleuren die fris, fruitig en transparant zijn.

blog make up springEen transparante, natuurlijke huid is de perfecte basis voor een geslaagde voorjaarslook. Frisse, romantische kleuren en de zachte kleur van aardbeienijs zijn kleuren die je terugziet in de nieuwe voorjaarscollectie van John van G. Net als de zachtgele kleur van custard en aquamarijnblauw. De nieuwe kleuren oogschaduw zijn mineraal, dus ook goed geschikt voor gevoelige ogen. Om de ogen extra te accentueren is de Soft Touch Eyeliner in cyaanblauw een echte aanrader.

John van G breidt haar collectie uit met 4 vrolijke kleuren lippenstift, van romantisch roze tot knallend roze! Welke kleur lipstick jij met welke kleur oogschaduw draagt bepaal jij! Kies wat bij je past en draag het op jouw manier, kortom be you! Maak de make-uplook af met een roze blusher die je een gezonde en frisse uitstraling geeft. Goed verzorgde nagels mogen natuurlijk niet ontbreken bij een frisse lentelook. Een cyaankleurige nagellak geeft jouw een stoere look terwijl de koraalroze kleur bij de zwoele lente-avond past.
afbeelding bright spring blog 2

Be you with Bright Spring by John van G.