Cadeaubon

post (2)Met een cadeaubon van Huidverzorgingssalon Ellie laat u iemand anders genieten van een heerlijke behandeling of van de veelzijdige producten.

Cadeaubonnen zijn verkrijgbaar vanaf 10 euro en zijn vrij te besteden in mijn salon. U kunt er voor kiezen om de cadeaubon per post naar een door u opgeven adres te laten sturen (vooraf betalen). De bon zal dan in een neutrale envelop naar het door u opgegeven adres verzonden worden. Het versturen is geheel op eigen risico.

Als u de cadeaubon op komt halen in mijn salon (op afspraak) dan zal deze in een vrolijke, luxe geschenkverpakking voor u klaar staan.

U kunt de cadeaubon telefonisch of per e-mail aanvragen.

Voor het on-line bestellen van een cadeaubon vult u het  bestelformulier in. In het vakje “Waarde/Behandeling” vult u het bedrag in. De cadeaubonnen zijn niet in te ruilen tegen geld.

Geef onder “Extra info/Opmerkingen” aan of u de cadeaubon op komt halen of dat de cadeaubon op gestuurd mag worden. In dat geval zal, na betaling van het bedrag, de cadeaubon automatisch naar het ingevulde adres verstuurd worden. Gelieve de betaling te doen op NL25RABO0116413379 te name van Huidverzorgingssalon Ellie, onder vermelding van cadeaubon.

Geef met plezier!

Ellie

  Gegevens van de geadresseerde:

  Naam *

  Bedrijfsnaam

  Adres *

  Postcode *

  Woonplaats *

  Uw gegevens:

  Uw Naam *

  Telefoonnummer *

  Uw email *

  Waarde / Behandeling *

  Extra info / Opmerkingen

  Velden met een * zijn verplicht.