Gebruik van een serum een MUST!

post (5)
Voornamelijk in de zomer en winter periode kan je huid wel wat extra verzorging gebruiken. Ten gevolge van bijvoorbeeld verwarming, airco, koude en gure wind, kan de huid droog en schraal aanvoelen. Je huid wordt vochtarm en vertoont rode plekjes. Je merkt dan dat je dagelijkse crème even niet meer voldoende is. Je hebt de behoefte om vaker op een dag te smeren. Dan is een (tijdelijk) gebruik van een serum een must. Deze kan onder de dag- en nachtcrème worden aan gebracht en/of in kuurverband worden gebruik. Je huid wordt extra gevoed, gehydrateerd, beschermd en voelt weer prettig aan.

 

Serum in kuur vorm.

Serums worden vaak ingezet in kuur vorm wanneer de huid een extra boost kan gebruiken. Het geeft extra voeding aan de huid bovenop de normale dag- en nachtverzorging

Ze zijn huid herstellend, hydraterend, vochtregulerend, egaliseren en vervagen de dunne lijntjes, herstellen de gevoelige en door de zon aangedane huid.

Serum tijdens gezichtsbehandeling.

Het gebruik van een serum tijdens een behandeling verlengd het resultaat van de behandeling. De behandeling wordt langer vast gehouden.

 

De 6 grootste voordelen wat je kunt verwachten van mijn serums samengevat

  • Een hoge concentratie aan effectieve werkstoffen (daardoor zuinig in gebruik)
  • Zowel ’s nachts als overdag te gebruiken
  • Geeft je huid direct een zichtbaar en voelbaar een Boost
  • Dagelijks of als kuur te gebruiken
  • Snelle opname door de huid
  • Een goede aanvulling wanneer je dag-/nacht crème even niet meer ‘voldoende’ is