De wenkbrauw is eigenlijk de kapstok van het gezicht en heel bepalend voor de totaal make-up. Deze wil je graag mooi en compact hebben, maar niet te gemaakt. Om je wenkbrauwen de juiste uitstraling te geven die bij jou past, is de kleur van je wenkbrauw zeker belangrijk.

Geef kleur aan je wenkbrauwen! 

Hoe je kleur kunt geven aan je wenkbrauw, leg ik hieronder uit!

Je kunt gebruik maken van:

Wenkbrauwpotlood:Wenkbrauwpotlood aanbrengen

Hierbij moet je eerst beginnen om je wenkbrauwen met een borsteltje omhoog te borstelen. Let op dat de kleur van het potlood  gelijk of maximaal één tint donkerder is dan de kleur van je wenkbrauw. Zorg dat je potlood een scherpe punt heeft. Begin ongeveer op twee derde van je wenkbrauw, net voor de boog. Met het potlood teken je kleine, schuin gebogen lijntjes in de groeirichting van je eigen haartjes. Vooral je wenkbrauwboog mag je duidelijk benadrukken. Na het tekenen borstel je wenkbrauw weer om het scherpe van de potloodlijntjes te vervagen. De wenkbrauwpotlood is ook ideaal om een litteken-tje in je wenkbrauw “bij te werken”.

Wenkbrauwpoeder:

Wenkbrauwpoeder laat je wenkbrauwen er zeer natuurlijk en gelijkmatig uitzien. Breng de poeder aan met een stevige schuine penseel. Wanneer je weinig of (tijdelijk) geen wenkbrauwhaartjes hebt, dan is de wenkbrauwpoeder aan te vullen met de Shaper kit.Shaper kit

Shaper Kit is een kit met 3 verschillende sjablonen en een penseeltje. Je legt de mal over de wenkbrauw heen en breng de wenkbrauwpoeder aan met het meegeleverde penseel. Hierdoor kun je heel gemakkelijk 2 gelijke wenkbrauwen maken. Deze blijft voor langere tijd zitten.

Wenkbrauwgel:

Wil je een perfect gestijlde wenkbrauw die de gehele dag in model blijft? Dan is de wenkbrauwgel daar bijzonder goed voor geschikt. De wenkbrauwgel is door het borsteltje gemakkelijk aan te brengen. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren. Zwart, bruin, lichtbruin en transparant.wenkbrauwgel van Jhon van G

De transparante wenkbrauwgel gebruik ik vaak om de aangebrachte kleur op je wenkbrauw vast te houden, zodat deze langer blijft zitten. De wenkbrauwgel van John van G bevat panthenol en is parfumvrij. Op de huid zorgt panthenol ervoor dat de huid soepeler en elastischer wordt en dat oppervlakkige tekenen van veroudering verminderen.

 

Experimenteer gerust met verschillende materialen en kijk wat het met je doet!

 

Wil je dat ik je daarbij help?

Laat het weten, gaan we samen aan de slag! Lijkt mij leuk!