Huidverzorgingssalon Ellie bestaat 25 jaar!

 

De afgelopen 25 jaar geven mij een groot gevoel van dankbaarheid en trots. Dit is een mooi moment om stil te staan en waarbij je je vanzelfsprekend afvraagt…….

”Wat is het, dat ik na 25 jaar nog steeds met zoveel plezier en met hart & ziel mijn werk kan doen?”

Dat zijn natuurlijk vele dingen en zeker niet in één zin te omschrijven. Er is zoveel wat mijn werk prachtig maakt.

Keer op keer vind ik het mooi om te ervaren dat een behandeling in mijn salon een moment van aandacht brengt voor elkaar. Dat ik mijn kennis in kan zetten voor de niet altijd perfecte huid en hierbij rekening houd dat het vaak ook gaat om het verhaal achter de huid. Ik probeer om te luisteren naar de vraag van jou als klant m.b.t. problemen die je ervaart met jouw huid. Het hierbij kunnen ondersteunen en begeleiden van het probleem vind ik zeker essentieel. Juist het hierbij kunnen creëren van meer zelfvertrouwen en het geven van adviezen hoe je je huid het beste kan onderhouden komt erg dicht bij mijn gevoel.

Ik geloof zeker dat de wereld mooier is als ieder lekker in zijn/haar vel zit en zegt: “Dit ben ik! Ongeacht mijn huid”. Het draait immers om wie jij bent, niet om hoe je eruit ziet. Het gaat erom hoe jij je voelt. Want mooi voelen is mooi zijn.

Dit is mijn overtuiging en voor mij een belangrijke drijfveer binnen mijn werk als schoonheidsspecialiste. Deze overtuiging deel ik met de missie  van “Het Huidfonds”. Deze goede doelen organisatie gaat voor kwalitatieve levensverbetering van mensen met een huidaandoening.

In Nederland hebben ongeveer  1,2 miljoen mensen een huidaandoening. Dit kan variëren van eczeem, het verdwijnen van pigment, haaruitval zonder oorzaak, altijd jeuk of pijn, enz.….Het belang van goede zorg en voorlichting over iedere huidaandoening is groot. Tevens  (en dat ondervind ik helaas ook in mijn praktijk) groeit de groep personen met huidkanker. Met goede informatie en preventie over zonbeschadiging is het mogelijk om dit grote aantal terug te dringen.

Het Huidfonds brengt dan ook het belang van een gezonde huid onder de aandacht. Je huid is immers het grootste orgaan van je lichaam en heeft een grote impact op hoe je je voelt en denkt te worden gezien door anderen.

Het Huidfonds heeft de volgende doelstellingen:

  • Voorkomen van huidaandoeningen door goede voorlichting
  • Verbeteren van de zorg voor mensen met een huidaandoening
  • Acceptatie van de huid die ‘anders’ is.

Om deze doelstellingen te behalen is het inzamelen door middel van fondsen en giften noodzakelijk.

Op 7 september vier ik met mijn klanten mijn 25 jarig jubileum. Om mijn jubileum nog mooier te maken hoop ik iets bij te kunnen dragen aan Het Huidfonds. Ik draag dit fonds een warm hart toe. Jouw gift maakt mij ook blij.

 

Hou van je huid, zorg voor je huid.

Liefs Ellie

Wil je meer weten over Het Huidfonds, ga naar:  https://huidfonds.nl/

Huidfonds