Huidverzorgingssalon Ellie geeft een glimlach cadeau aan mensen met kanker

Onderdeel van landelijke campagne ‘Geef een glimlach cadeau’ van stichting Look Good Feel Better

 

Uiterlijke verzorging bij kanker is veel belangrijker dan het lijkt. Positieve aandacht voor je lijf geeft vernieuwd zelfvertrouwen en nieuwe energie. Goede verzorging van jezelf maakt dat je je beter voelt! Daarom organiseert Look Good Feel Better in de maand februari 2024 voor de achtste keer de landelijke campagne ‘Geef een Glimlach Cadeau’.

Vanaf Wereldkankerdag, 4 februari, geven schoonheidsspecialisten door het hele land ontspanningsmomenten aan mensen met kanker cadeau. Deze campagne duurt de hele maand februari.

 

Boost voor jezelf

Sabina vertelt over hoe zij de behandeling bij de schoonheidsspecialist heeft ervaren.

“Het verwenmoment maakte het verschil. Ik heb even nergens aan gedacht, lekker ontspannen en verwend worden. Wat een cadeautje. Ik ging opgeladen en met een glimlach de deur uit!”

 

Geef een glimlach cadeau

Met mijn huidverzorgingssalon Ellie doe ik graag mee met de campagne van Look Good Feel Better: “Mensen met kanker worden vaak onzeker door de uiterlijke veranderingen als gevolg van de behandelingen. Het mooie van dit ontspanningsmoment is dat je tijdens de behandeling het vertrouwen ziet groeien. Soms zijn een paar tips al genoeg om ze weer te laten stralen. Dat is precies waarom ik graag meedoe met ‘Geef een glimlach cadeau’.”

 

Huidverzorgingssalon Ellie geeft ontspanningsmomenten cadeau

In de maand februari geef ik 5 mensen met kanker een gratis ontspanningsmoment. Aanmelden voor deze campagne kan eenvoudig via de campagnewebsite www.geefeenglimlachcadeau.nl. Ken jij iemand met kanker? Attendeer hem/haar dan hier dan op en geef een glimlach cadeau!

 

Over ‘Geef een glimlach cadeau’

De campagne ‘Geef een glimlach cadeau’ wordt dit jaar  (2024) voor de achtste keer georganiseerd door Stichting Look Good Feel Better en haar partners. Deze stichting zet zich in om mensen met kanker te ondersteunen bij hun uiterlijke verzorging. Dit doen ze onder andere door het geven van workshop in ziekenhuizen en online, door persoonlijk advies en behandelingen door heel Nederland.

 

Voor meer informatie over deze campagne kunt u bellen naar Huidverzorgingssalon Ellie 0481-420058 of een mail sturen naar info@Huidverzorgingssalon-ellie.nl  

Of met de stichting Look Good Feel Better via 030 – 697 15 11.

 

Warme groet Ellie

 

 

Over Look Good Feel Better

Look Good Feel Better geeft al meer dan 21 jaar informatie en advies over uiterlijke verzorging bij kanker aan patiënten, professionals en publiek. Dit doen zij door het geven van voorlichting, het organiseren van speciale workshops in ziekenhuizen en online, persoonlijk advies en behandelingen door heel Nederland. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een netwerk van vrijwilligers dat bestaat uit schoonheidsspecialisten, kappers, haarwerkers, huidtherapeuten en visagisten. www.lookgoodfeelbetter.nl