En dan ontdek ik voor de zoveelste keer hoe mooi en fascinerend mijn beroep eigenlijk is…..

ellieTijdens het volgen van een specialisatie kort geleden, werd ik mij er voor de zoveelste keer van bewust hoe bijzonder het is om met mensen te mogen werken. Ieder mens is anders en heeft zijn/haar eigen verhaal, bijzonderheden, onzekerheden, maar ook schoonheid, veerkracht, geluk en nog veel meer! Gedurende deze opleiding werd ik wederom ervan overtuigd dat geestelijke welzijn en een stralende huid, nauw met elkaar zijn verbonden.

Ik ben nu 20 jaar schoonheidsspecialiste en blijf versteld staan van de uitwerking door aanraking van ‘werkenden’ handen op de huid. Dat wij als mens in staat zijn om zo dicht bij onszelf, de kern, te kunnen komen. Meestal wordt dit als prettig ervaren, soms ontroerend en vaak verrassend.

Is het de aanraking die dit veroorzaakt, is het de omgeving, die extra aandacht voor jezelf, een time-out van alles en iedereen? Wat het ook is, het is telkens weer een fantastische ervaring en een uitdaging voor mij om u dit te laten ervaren.

Hoe mooi kan het ook zijn, wanneer ik met uw wensen en mijn kennis, met een aantal kleine handelingen die paar huidoneffenheden kan laten verminderen of zelfs laten verdwijnen? En die ongewenste haartjes weg kan halen, uw wenkbrauwen weer in een mooie “sprekende” vorm epileer of uw huid weer laat stralen en glanzen? Behandelingen waarbij het gaat om goede verzorging en het naar voren brengen van uw sterke punten. Deze bevindingen en nog veel meer wil ik graag delen met u!

Ik hoop dan ook dat u na het bekijken van mijn website denkt, dat wil ik ook! Ik ga naar huidverzorgingssalon Ellie voor een momentje voor mijzelf, mijn huid heeft even die extra verzorging nodig.